Kto som ?

Volám sa Klaudia a toto je môj shop, ktorý može byť tak trochu aj Váš.
Tie, ktoré má nepoznáte, som v prvom rade mama, taká úplne obyčajná,  so svojimi radosťami aj starosťami (ako každá mama smile )

Ale aby som sa teda aspoň troška predstavila, som jednou z Vás, pracujúca mama, ktorá vo svojej práci našla hobby (alebo aj opačne) a má za sebou viac ako 16 rokov skúseností v tom najkrajšom svete - bábätkovskom.

Nie je to len shop, je to môj život, radosť, svet inšpirácie, je to nekončiaci kolobeh nápadov, podnetov, kontaktov, stresu, stoviek prebdených nocí, nonstop komunikácie, hojdačka pokusov a omylov.
Ale tiež sú to žiariace tváre a povzbudivé slová spokojných zákazníčok a tých malých človiečikov, čo stále bolo je a bude mojou hybnou silou a úplne najkrajšou odmenou za moju prácu.... ♥

Okrem toho, že robím prácu, čo ma naozaj baví, som úplne najhoršia mama na svete, ktorá absolútne nechápe svoju 17 ročnú dcéru, ktorá už teda vôbec nie je dieťa, ako mi to často a pravidelne opakuje, ale tiež som najkrajšia, najmúdrejšia, najvoňavejšia a najlepšia mama pre môjho 10 ročného syna, ktorý sa ešte vie pritúliť a povedať mi aká som dôležitá smile (...a popravde, veľmi si tento status "naj mami" užívam, kým nepominie...♥)

Tak takáto som... normálne obyčajná mamina z Košíc, ochotná pomôcť, poradiť a priblížiť vám jeden z najkrajších svetov aký existuje - ten detský....lebo Kidi Love je detská láska..